ABISS 2016

Bezoek ons op de ABISS beurs te Kortrijk 29/09 en bespreek met ons jullie mogelijke WMS en logistieke integratie projecten.

 

REGISTREER HIER!!

 

09/08/2016

Lantmännen Unibake automatiseert met C&W

Voor de aansturing van een nieuw te bouwen hoogbouw in Londerzeel, heeft Lantmännen Unibake gekozen voor C&W logistics. Hierbij zal C&W het WMS implementeren dat zal integreren met het ERP Axapta van Unibake enerzijds en met het MFC van de automatiserings leverancier SSI Schäfer anderzijds.

01/03/2014

Dynaman Voice connector bij Conad Adriatico, Italië.

C&W implementeert een nieuwe versie van zijn Dynaman Voice connector bij Conad Adriatico, Italië.

Naast het traditionele voice picking-proces voor de diepvries en ambient goederen, ondersteunt de nieuwe Voice-connector ook het ventilatie-proces voor Groenten en fruit.

13/06/2013

CABKA IPS live met WMS van C&W

CABKA IPS, producent van geëxtrudeerde pallets, heeft in een eerste faze voor zijn distributie activiteiten te Ieper een WMS geimplementeerd samen met C&W. Daarbij werd een integratie gemaakt met het ERP SAGE. In een volgende faze zal de oplossing uitgerold worden voor het beheer van de grondstoffen en WIP, hierbij is het beheer van silo's heel specifiek. Binnen productie zal de MES functionaliteit van de oplossing worden ingezet.

04/04/2014

C&W Logistics sluit 2015 af

C&W sluit 2015 af met 4 nieuwe WMS accounts in portfolio voor implementatie 2016

  • Billiet-Vanlaere te Tielt
  • Mercury-Brunswick te Verviers
  • Grandeco te Tielt
  • pgb-Europe te Melle

23/12/2015

"After these two years of implementations with the WMS system, having reached the objectives in terms of productivity and quality of the...

Lees meer

Mirco Papili, Logistics and IT director - Conad Adriatico

"Hun operationele en praktijkgerichte achtergrond heeft er voor gezorgd dat de functionele beschrijving en het daaruit gevoerde...

Lees meer

Wim Houf, CEO – Mulder Natural Foods

"Dankzij C&W werden onze behoeftes volledig in kaart gebracht en waren we goed gewapend om de markt te verkennen."

Lees meer

Brecht Commeine, Zakelijk Leider Operationele Activiteiten - VRT

"In onze traditionele en geautomatiseerde magazijnomgevingen, alsook in de communicatie tussen het WMS en onze verschillende klanten...

Lees meer

Jean Van den Poel, Managing Director – 2XL NV

C&W is gespecialiseerd in logistiek advies m.b.t. strategie, engineering met de focus op het implementeren van logistieke systemen (WMS, TMS, EDI, Automatisering)

C&W biedt expertise in....

• WMS implementaties en logistieke integraties

• ERP integratie
      >SAP - Navision - Microsoft AX - Sage - Enterprise - Legacy

• Integratie van magazijn automatisering
      >Hoogbouwkranen - Shuttles - AGV - Pick & sort to light - miniload -...

• Eigen ontwikkelingen voor logistieke integratie
      >Supply Connector
      >Vendor portal
      >Voice Integratie
      >Material Handling Connector

De logistieke anciënniteit van de medewerkers binnen C&W ligt hoog, iedereen kent dus ook perfect het klappen van de zweep wat betreft IT gerelateerde logistieke projecten. Deze kennis aangevuld met jong logistiek talent, sterke technische ontwikkeling skills en de oerdegelijke West-Vlaamse no-nonsense aanpak, maken van C&W de uitgelezen partner voor het realiseren van uw logistieke projecten.

Gedurende de voorbije jaren heeft C&W projecten gerealiseerd doorheen Europa bij klanten als Unilin-Quick-Step (BE), Poco Loco(BE), Tupperware (BE), DSV (BE), 2XL (BE), Carta Mundi (BE/DE), IPS (BE), Spicer Off-Highway(BE), ILVA (BE), Velleman Components (BE), Conad Adriatico (IT), Smeding (NL), Bridgestone (ES), Jeronimo Martins (PL), Lenovo (UK), Evrotek (UA), Ontex (TR), Danone (FR), Paulana (CR), Sanitop (PT), Royal Canin (PT).